Nu börjar nya tider att regna in.

Publicerat: 17 februari, 2010 i Läkarbesök/undersökningar
Etiketter:,

Nu börjar nya tider att regna in ganska tätt för lillkillen igen.

4 Mars ska vi träffa kurator och arbetsterapeut. 9 Mars har vi tid för cpup och det kommer även bli diskution om att Neo kanske kommer att behöva/få en ortors till hans vänstra fot och knä eftersom han översträcker sitt knä för att kunna hålla balansen bättre. Denna ska han ha på natten. 10 Mars dags för hjärnröntgen på den härliga tiden 06:45. Jag ringde för att be om en ny tid men det finns det bara denna att få eftersom prinsen ska vara fastande från kl 00 pga narkosen. Dom vill ta alla barn så tidigt som möjligt så att dom slipper förlora  för mycket vätska. Just narkosen  intar ofta mina tankar nu. Mental förberedelse och eftersom vid förra sövningen hade neo inte astma så man vet aldrig hur han kommer att reagera nu vilket gör mig frukstansvärt orolig. Sen den 19 mars är det dags för ett nytt besök hos handkirurgen för den slutgiltiga bedömningen över om Neo ska få botoxinjectioner i sin vänstra hand/arm.

Astman/förkyldnings astman är mycket bättre nu. Vi har dragit ner inhalationerna till bara en gång på kvällen innan säng gående och hostan håller sig borta. Dock lite slemmig rosslig och hostig på morgonen när han har sovit och samlat på sig lite slem i luftvägarna annars så fungerar denna bit fantastiskt bra. Kan bero på att vädret har blivit lite mildare.

Igår fick vi äntligen besked av vår arbetsterapeut att en vagn är på väg men att det var lång leveranstid(2 mån) så därför det tagit lite tid så hon hade även beställt en vagn till så får vi se vilken som passar Neo bäst. Sen ska vi få en toalettstol för att börja pottträna lite smått som att sätta honom där efter varje mål och på morgonen när han vaknat. Men vagn är den största prioriteten nu eftersom hans fötter snart når framhjulen. Har kikat runt lite på nätet för att se om man kunde hitta några exempel. Stötte på en vagn bingo som verkar toppen men vi får se vad vårt landsting har som standar. Så länge det är en vagn som han sitter bra i, får plats i och lättkörd är vi alla nöjda!

Annonser
kommentarer
 1. sara skriver:

  härligt att hostan är bättre, att det hjälper i alla fall.

 2. Sandrah skriver:

  Oj det var en massa på gång nu du. Du har ju iaf en rolig grej den 13 mars där mitt i smeten att komma ihåg också 🙂

 3. Sandra skriver:

  Ja, det blir många besök, men skönt att det händer saker 🙂 Och härligt att astman / hostan är bättre.

  Lördag förmiddag / middag då kanske ? Annars är de nog fullt upp, massa saker inplanerat jämt känns de som 🙂 Kram

 4. Amy skriver:

  fullt upp 😀

 5. Sara skriver:

  Oj vad lång leverans tid.. Vi har en Bingo vagn till Elina den är kanon lätt o köra, går o köra överallt o lätt spec nu när det är snö o isigt.. skåne är inte dom bästa på o plogga precis..Vi hade annan annan innan den ar bra men völdigt hoppig, i bingo finss där dämande så den blir inte så hoppig..
  läste ni har med en massa tider vi med ca 4 st i veckan i genom snitt det känns lite nu i huvudet på en…narkos är ignget man ser fram i mot hatar när man har sådana själva.. ska försöka o lägga upp blifd på vår vagn har bara glömt det

 6. Sandra skriver:

  okej, ska vi säga vid tolv ? Om vi har tur kanske solen skiner 🙂

 7. Maria skriver:

  Oj, fullspäckat schema hos er.

  Sv: De kostade 375kr.

  Ha en trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s