Handkirurgen.

Publicerat: 20 mars, 2010 i Cerepral pares, Läkarbesök/undersökningar
Etiketter:,

Igår var vi på möte med Neos handkirurg. En uppföljning för att se åt vilket håll neos arm/hand tar vägen. Han var positiv precis som förra gången. Ortos till vänster hand är nu något som han nu ska få och detta trodde handkirurgen skulle hjälpa honom eftersom han har fortfarande tendenser till att ”dra upp” armen och vill gärna vinkla den inåt.  Även träning som innefattar att man låser hans högra hand så att han måste använda vänstern ska inledas. Känslan över att saker tas tag i så tidigt för att ge Neo de bästa förutsättningar som går är så härlig. Tillfredsställandet över att alla jobbar för samma mål och alla fantastiska, kunniga människor runt omkring oss.

Ingen botox behandlig än, Kurt (handkirurgen) tyckte det inte riktigt var dags för det vilket på ett sätt kändes oerhört skönt, ett ingrepp mindre. Blir uppföljning igen innan årets slut och då antar jag att nya beslut ska tas!

Nu har vi faktiskt inga mer sjukhusrelaterade möten inbokade förutom de kontinuerliga besöken hos kuratorn. Känns som en stor lättnad och nu ska vi njuta av varenda sjukhusfria dag till fullo!

Annonser
kommentarer
 1. Sandrah skriver:

  Skönt!! Njut nu =)

 2. Angelica skriver:

  Provsvaren har vi redan fått, de visa inget 🙂 Men vi ska dit på fortsatt utredning ang han bajseri & vikt m.m..

 3. Angelica skriver:

  yesyes ska se om han e laktosintolerant osv.. oså bajsar han väldigt mkt om dagarna & äter inte så nått e de som int står rätt till!!

 4. carolina skriver:

  vad skönt att allt såg bra ut 🙂 roligt med en positiv läkare också, sånt är jätteviktigt. man har ju stött på en del tjuriga läkare som borde valt annat yrke…
  skönt med sjukhusfritt, blir en mysig påsk för eran del alltså 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s