Ronald mcdonald hus i Uppsala!

Publicerat: 5 april, 2010 i Hjälpa andra!

Hörde fantastiska nyheter på radion för några dagar sen. Akademiska sjukhuset i Uppsala ska få ett Ronald mcdonald hus. Verkligen välbehövligt att dom ska få ett eftersom det inte finns något patienthotell. Borde vara en självklarhet på ett så stort sjukhus.

Dom 2 veckorna som vi spenderade på akademiska sommaren 07 så fick Tony och jag en plats på ett hotell en bit bort. Taxifärder varje dag och avståendet kändes oändligt långt varje kväll man låg på rummet för att försöka få de ynka timmars sömn. Tänk om nått skulle hända och vi inte skulle hinna fram. Tack och lov så slapp vi uppleva just den situationen. Så glad över alla människor som nu snart kommer att få slippa det lite längre avståndet till sina barn! Värmer varmt i hjärtat!

Vi låg i ett Ronald hus när vi var i Göteborg för prinsens shunt operation. Det vara nära och promenad avståndet tog några få minuter. Kändes som ett hem där man träffade andra föräldrar med sjuka barn. Man hade en gemenskap även om man inte pratade så mycket. Det där osynligt bandet föräldrar emellan. Dessa hus är byggda som ett hem och så blev det även för oss även fast vi inte var där mer än en vecka. Dessa hus är guld värda.De är en liten fast trygghet.

Jag vet att det inte är mycket men vi lägger alltid pengar i bössorna dom har vid kassan på mcdonalds  för insamling till Ronald mcdonald hus. Önskade så att man kunde ha en bättre ekonomi och donera mera.Men jag känner ändå att jag gör något för att bidra och hjälpa andra. En oerhört tillfredsställande känsla.

Ge ett bidrag du med!

Läs mer om fonden,husen mm!

Annonser
kommentarer
  1. Skalmans mamma skriver:

    Försöker också alltid att lägga en slant i de där bössorna. Ronald McDonaldhusen är verkligen toppen! Vi har bott på det i Lund och trots allt det hemska som hände oss då så var det ändå en trygg punkt att gå till, med lite hemmakänsla.

  2. Jätte bra att de också får ett Ronald hus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s