Vem är jag?

Publicerat: 10 maj, 2010 i Tankar och funderingar
Etiketter:,

Dåligt med inspirerande ord på senaste tiden från min sida. Mina tankar och funderingar på livet har varit lite överallt så jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas samla ihop dem riktigt för att låta människor förstå.

I princip all min vakna tid går till andra och då mesta dels prinsen. Tro mig jag vill inte ha det på något annat sätt men jag känner att mitt i allt så har jag glömt och tappat bort mig själv.Vem är jag förutom mamma till ett funktionshindrat barn? Vad har jag för drömmar? Vad tycker jag om? Vart är min identitet?

Jag vet att jag inte enbart har vandrat mina egna vägar här i livet utan lagt alldeles för mycket vikt vid vad andra människor tycker. Som jag skrev i ett tidigare inlägg att för andra kan jag vara stark men när det kommer till mig själv så är jag svagare än svagast. Jag känner att jag så sakteligen börjar rucka lite på den meningen och även den med att jag bryr mig för mycket om vad andra ska tycka. Jag har tagit den lätta vägen i mina yngre år enbart för att jag inte orkat göra det på något annat vis. Jag känner nu med några visa år i baken att man lever bara en gång. Livet är alldeles för kort för att inte göra det som man själv vill. Jag vill inte sitta där på ålderns höst och ångra allt som jag inte vågade göra. Jag har fortfarande en lång väg att vandra och jag vet inte om jag någonsin kommer vandra vägen fullt ut men jag ska innerligt försöka och kämpa för att nå dit.

Jag vill inte längre vara den som alla andra förväntar sig att jag ska vara. Jag vill vara den jag är för mig själv! Tack mitt hjärta för att du på ytligare en punkt har ändrat min inställning. Du gör mig till en bättre människa var eviga andetag som jag tar. Det känns som om det är dig jag gått och väntat på hela livet…

Annonser
kommentarer
 1. Sandrah skriver:

  Vad bra du skriver 🙂 Håller med dig, man måste försöka vara sig själv också innimellanåt och inte bara mamma!

 2. mimja skriver:

  Ja, det är lätt att glömma sig själv mitt i detta liv. Att glömma vad det är man vill egentligen.

  Hoppas du hittar någon lucka i livet att fylla bara till dig själv. 🙂

 3. Hihi jaa, lite larvig bara. Men det gör ju som sagt inget, jag njuter av lugnet nu innan ;D

 4. manick skriver:

  känner igen mig själv mycket i det du skriver, å jag vet att du kommer klara detta…med lite vilja och självinsikt kommer man långt KRAM

 5. Åh vad jag känner igen mig ❤

  Har varit dålig på att haft tid att läsa andras bloggar, haft dåligt med tid men jag försöker läsa din så ofta jag hinner men är dålig med att kommentera.

  Vill du så kan du lägga till mig på Facebook om du har det? 🙂
  Sandra Lindholm, är en bild på twinsen 🙂

  Kram på dig gumman!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s