Efter en lugn sjukhusperiod så har breven med bokade tider börjar leta sig fram till vår brevlåda. Antar att det är slutspurten inför sommaren då det brukar vara väldigt lugn. Då ska vi bara njuta av solen strålar och förhoppningsvis ett klimat som passar prinsens hosta betydligt bättre. Hög luftfuktighet here we come!

Först ut i startfältet är redan nu på tisdag då vi ska till Karlstad för uppföljning på Neos matfront. Den 3 juni ska vi först till en speciallist tandläkare i Örebro som ska kolla Neos käkspalt och sen tänderna,lägga upp en plan på vad som ska göras i framtiden. Direkt efter det blir det Örebros sjukhus där vi ska på en LKG (läpp-käk.gom spalt) konferens där vi ska träffa alla möjliga speciallister. Massa läkartitlar som jag inte ens vet vad de står för. Även där så ska det läggas upp en handlingsplan för att se hur vi ska gå tillväga med allt nu och senare i framtiden.

Sista anhalten (som det ser ut nu) är Ett besök i hagahuset i Karlstad. Där det är uppföljning av Neos syns och framför allt lappträningen. Bävar alltid inför de träffarna eftersom Neos ortoptist inte alls är nått att hurra för. Veligare människa får man nog leta efter och han avbryter en hela tiden och rabblar upp samma saker om och om igen.

Neos färska ortors nätter har gått över förväntan. Han har accepterat den oerhört bra vilket han brukar göra över nya saker men just denna var jag lite orolig över eftersom nätterna i övrigt är ganska så tuffa. Men det har inte varit några problem alls. Nu kan man pusta ut på den fronten. Skönt!

Annonser
kommentarer
 1. lyckanollsexnollatta skriver:

  Jag hoppas verkligen att ni kan se fram emot en lugn sommar efter alla möten. Du är fantastisk Marie, jag beundrar din styrka i allt. Varma kramar från mig, Tyra och Eyvind ❤

 2. Skalmans mamma skriver:

  Känner igen det där med alla kallelser som dimper ner i brevlådan. Allt ska göras innan sommaren. Ser precis som du fram emot en sommar utan sjukhus, förkylningar och hosta.
  Kram till Neo och hoppas alla besök går bra!!

 3. Maria skriver:

  förstår att du ser fram emot sommaren med tanke på hans hosta och alla möten/uppföljningar.

  Ha en underbar dag!
  Kram

 4. Helena & Alvin skriver:

  Samma här, fullspäckat schema de närmaste två veckorna men sen hoppas vi på semester! Vi ska oxå till Örebro den veckan Ni ska dit. Synundersökning väntar för Alvin.

 5. Heidi skriver:

  Oj det var ett späckat schema.förstår att ni längtar till en underbar sommar utan läkare hit o dit! Vad bra att det funkar med nya ortosen oxå! Kram kram

 6. Sandrah skriver:

  Fullt upp nu då, men hoppas verkligen ni får njuta av lugnet i sommar istället.. ja förutom att ni ska hjälpa oss -fniss-
  Har ni sökt dagis än??

 7. Sandra skriver:

  Det är härligt att värmen är på gång nu 🙂 Märks det skillnad för Neo nu? Ja, passar ons, to elr fre ? Kramar

 8. Hoppas alla besöken går bra så ni får en lugn och skön sommar och bara kan njuta av varandra.

 9. Zandra skriver:

  (åh sikken dum blogg du har 😉 glömmer hela tiden fylla i min mejl å så försvinner allt jag skrivit, så har det varait många ggr så därav mina dåliga kommentarer i din blogg, .em jag läser ska du veta )
  Låter som att ni har massor framför er nu, men det är säker som du säger, slutspurten nu innan alla ska på semester å så.
  Tycker att du är bäst som alltid har så massor men som alltid verkar lika glad för det, sånt gillar jag!
  massa kramar till er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s