Tripp till Göteborg

Publicerat: 13 december, 2010 i Förkyldningsastma, Sondmating/knapp/matträning, Vardagliga ting
Etiketter:

Staden Göteborg har de senaste 3 besöken enbart varit förknippat med rädsla, tårar,operationer och salgrenska. Så det var väl inte helt oväntat att magkatarren kom som ett brev på posten i lördags morse några timmar innan vårat tåg skulle gå. Även om det var helt andra omständigheter denna gång så fanns fortfarande alla minnen precis vid ytan och bara ville tränga fram.

Min mamma har fyllt år så vi bestämde oss för ett tag sen att fira henne i Göteborg. Skönt för Tony och mig att få lite egentid tillsammans sånt som är så oerhört viktigt men svårt att få till.Även min syster och hennes sambo var med. På lördagen var det julbord och sen strosade vi omkring på julmarknaden på Liseberg. På kvällen hittade vi en mysig pub där vi spenderade resten av kvällen. Det var så länge sedan som jag skrattade så mycket som jag gjorde då. Det var befriande på nått sätt. Söndagen spenderades på stan. Bara så skönt att komma ifrån alla måsten för ett stund och bara njuta av att bara vara. Neo har spenderat sin helg hos farmor och farfar och allt hade gått bra. Det hade bakats pepparkakor och gjorts smäll karameller.

Det är helt otroligt hur mycket man kan sakna en liten människa. På ett sätt så  tycker jag om att just få sakna honom och få bygga upp den där känslan som man får i hjärtat när man få se honom igen. Den som bara sprider glädje i varenda millimeter av kropp och själ. Sen att vara laddad med ny härlig mamma energi går inte heller av för hackor.

Shoppade inget i Göteborg och det var väl tur de för idag när jag vara nere till apoteket för att hämta ut astma medicin så hade högkostnadsskyddet gått ut igår. Så det vara bara att pröjsa och det var inte billigt.Vi har även beställt sondnäring som kommer denna vecka så nu blir det en tajt budget fram till jul. Vi är snart uppe i högkostnadsskyddet igen brukar inte krävas så många uttag. Så tacksam för att just det skydd  finns. Tillbaka till verkligheten med andra ord…

Annonser
kommentarer
 1. Jennie :) skriver:

  Åh så underbart med egen tid, och låter som ni haft en underbar helg i Göteborg!
  Det är väl behövligt ibland, att ta en paus och ladda om krafterna. Det förtjänar ni efter allt jobbigt.

 2. Zandra skriver:

  Ni förtjänar en helg att bara få vara tillsammans och mysa ❤
  Ni är sånna kämpar som har så myket i er vardah annars. Härligt att du fått ha en egen helg att ladda batterierna ❤ kram

 3. Härligt att ni hade en bra helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s