Nr 2 på min julklappslista!

Publicerat: 24 december, 2010 i Minnen/känslor, Mirakel sker varje dag
Etiketter:, ,

Nr 1 på min julklappslista var att vi skulle få ett bra besked från Neos höftröntgen och det fick vi. Lyckan var totalt. Nu har nr 2 på listan tagit sin plats och det med buller och brak.

En arbetskamrat till Neos farfar hade suttit och kollat på Dr Phil. Det hade då handlat om trillingar som föddes blinda och döva. Då om jag uppfattade det hela rätt hade hennes son kommit och sett på programmet och sagt nått dumt om dessa funktionshindrade barn. Då hade hans mamma i sin tur tagit honom till datorn och visat min blogg. De kollade igenom den tillsammans och efter det hade hennes son ändrat uppfattning  och han hade börjar ställa frågor, rätt frågor!

Fick reda på detta idag vid middagsbordet och jag blev så otroligt rörd att tårarna var oundvikliga. Har denna blogg, mina ord, kunnat förändra en människas synsätt gällande detta så har jag uppnått nått av stor betydelse. Det är en av de anledningar till att jag skriver för att förändra. Jag satt och var helt mållös hela middagen medan jag petade i mig maten och var helt tagen. Jag kände sån otrolig glädje. Detta tog plats nr 2 på mina lista utan några som helst krusiduller!

Annonser
kommentarer
  1. Ja jag tror din blogg, och många liknande ändrar många människors liv, så fortsätt skriv! Kram

  2. Svar; Jo tomten var i skärgårn.. ingen hos mamma och pappa dock :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s