Tala med tecken och bökiga nätter

Publicerat: 25 januari, 2011 i Förkyldningsastma, Teckenspråk
Etiketter:,

Lite nya tecken har prinsen sakta men säkert lärt sig nu under några veckor. Han kan nu teckna bil, bra, sova, lampa,mera och äta. Så det går sakta men säkert framåt. Det märks att han tycker det är kul han och älskar att bli berömd när han gör något bra. Han gör inte tecknen helt korrekt men vi förstår vad han menar. Han är så duktig och det märks att han lär sig lite fortare. På tal fronten har det inte hänt så mycket. Mycket stavelser ”jaja” är  de som går mest. Vi vet inte riktigt vad han menar och det är frustrerande.

Nätterna har varit lite jobbiga för honom. Vaknar upp och gnäller är vaken en liten stund, somnar om och sen börjar samma procedur igen. De senaste tre kvällarna innan läggdags har vi kört dubbla inhaleringar först med ventoline och sen med pulmicort. De tre nätterna har han sovit bra, så jag vet inte om han inte riktigt får ordentligt med luft eller vad det är som ställer till det för honom. Vi ska till barn/allergi nästa vecka så vi hoppas att de kanske kan ha svar och att vi kan få lite råd. Så svårt att alltid behöva gissa sig till vad det kan vara för fel.  Önskade så att han kunde berätta. Nu fullkomligt längtar vi till sommaren för att få slippa hosta, rossel och slem. Högre luftfuktighet ja tack!

Annonser
kommentarer
 1. hoppas nätterna löser sig snart 😦

 2. Elin skriver:

  Kul med tecken! Mindre kul med slem…. Vi inhalerar Molls dubbelt innan läggdags hur hon än låter numera. På sjukhuset såg vi att hon dimper i syresättning i liggande läge. Så visst kan det vara så som du säger..att han inte får luft.

  Ge oss vår och sommar! Min sambo hävdar att den kommer i februari. Jag är dessvärre en tvivlare… 🙂

  /Elin o Molls

 3. Vad roligt att Neo börjar bli duktig på tecken! =)
  Kul att han också får prata!!

 4. Fy då, hoppas han blir bättre snart, vadskoj att ni kan prata mer och mer med varandra!

 5. Usch hoppas nätterna blir bättre snart, jag skulle dö om det skulle vara sådär hela tiden :/ Finns det inte sån luftfuktare ni kan ha på hans rum då?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s