En dålig dag och en bra dag!

Publicerat: 17 mars, 2011 i Okategoriserade

Gårdagen mådde prinsen inte bra. Kräktes tre gånger, vet inte om han var lite förvirrad eller bara extremt trött. De två första gångerna vi trott han han fått nått slags anfall så kräktes han aldrig men nu gör han det varenda gång. Innan igår så hade de gått 6 dar sen senaste episoden så några bra dar har vi haft emellan. Han tvär slocknade halv fem och sov till fem då jag var tvungen att väcka honom för nattnings rutiner och mat. Då sov han oerhört tungt så det tog ett tag innan han började vakna. Somnade sen igen vid sju tiden.

Det börjar alltid på eftermiddagarna oftast runt två tiden. Förmiddagen var som vanligt fast lite tröttare och sen vid  två så sa det pang och igår kändes det som det kom i 2-3 omgångar. Så frustrerande att inte vet vad det är. Övervägde att åka till akuten men de gör aldrig nått ialla fall utan bara övervakar sen när allt är bra igen så får vi åka hem och inget som vi inte själva kan göra här hemma. Det enda vi kan göra just nu är att invänta svaret på eeg undersökningen.

Men idag har det varit en bra dag. Han vaknade redan halv sju så jag trodde att han skulle bli trött tidigt under dagen men där hade jag fel. Han har varit piggare än på länge. Har lekt och busat här hemma och han har gått mer än någonsin. Han släppte taget helt själv från sin bokhylla i sitt rum och gick ändå till sängen ca 2 m. Jag blir lika chockad varje gång. Ren skär lycka är vad det är  när hans ögon lyser upp av stolthet. Varje cm är magisk.

Långpromenad ute med rullatorn har vi även hunnit med. Vi var säkert ute 1 h 20 min då vi var tvungna att gå hem för mellis men det tyckte inte Neo utan vart så rasen när han insåg att vi skulle in. Det finns så mycket vilja och energi i de där benen. Lekt hela eftermiddagen utan vila. Brukar lägga honom halv sju men idag vart det sju så över 12 timmar har han varit vaken och kunde säkert vara uppe nån timme till. Som ni förstår så har det varit en jättebra dag. Man vaknar upp på morgonen med en klump i magen över hur dagen kommer bli. Idag kan jag somna in med lite lugn i själen och med hopp om morgondagen kommer bli lika bra!

Annonser
kommentarer
 1. Sandrah skriver:

  Jobbigt att han får sånna där andra knasiga dagar då :/ Men verkar ju ta världens uppåtkliv dagarna efter de dagarna.

 2. När kommer svaret? Skönt att ni fick en så fin dag igår”

 3. Skalmans mamma skriver:

  Usch vad jobbigt med anfall och kräkningar! Hoppas att ni får svar på eeg:t snart.
  Kram till er

 4. Sandra skriver:

  hoppas ni får svar snart, nu har de ju gått en vecka iaf. Härligt att gå ut o gå 🙂

 5. malin skriver:

  Fy vad jobbigt för er 😦 all styrka till er och hoppas ni får svar på vad det är snart<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s