Få domen!

Publicerat: 12 april, 2011 i Läkarbesök/undersökningar
Etiketter:, ,

Idag ringde en utav de läkare som var med när vi fick åka in akut senast. Han var angelägen att träffa oss denna vecka så på fredag lyckades vi boka in en tid på förmiddagen. Jag är ganska så säker på vad detta läkarbesök kommer gå ut på, att vi har fått svar på det senaste EEG:t. Vi kommer få domen, epilepsi. Ytterligare en diagnos i hans journal. Fick en stor klump i magen vi är ju ganska säkra på vad det är men ändå så vill jag inte höra det.

Prinsen har mått jättebra i över en veckas tid. Nu har vi införskaffat sova middag tid igen vilken vi tror han behöver. Han slutade sova middag när han var 2 år men nu brukar han sova runt en timme varje dag och är piggare. Funderar på om det på något sätt blir överblastning för honom. Att det blir för mycket intryck mm. Funderingarna är många i vanlig ordning och svaren som alltid nästan obefintliga. Det känns som man går lite på standby läge här hemma vi väntar på en diagnos.

På Lördag så åker jag och Tony till Malmö för att se innebandyfinalen. Jag känner att tajmningen inte kunde varit sämre samtidigt som jag känner att Tony och jag verkligen behöver egentid. Tid som inte handlar om oro och sjukhus. Vi bokade detta för 2 månader sen men det känns vemodigt att lämna honom. Det blir Neos farmor och farfar som ska ha honom.Varje gång vi ska iväg utan Neo så känner jag mig som en dålig mamma och just nu så är den känsla extremt stor med tanke på allt som hänt den senaste tiden. Det är inte oron om det kommer hända nått eller jo till viss del är det de också men Tonys mamma är utbildad sjuksköterska så jag vet hon kan, jag litar på henne Men det är just det att jag aldrig skulle förlåta mig själv om det hände nått och jag inte är där. Bara den tanken får mig att rysa i hela kroppen!

Annonser
kommentarer
 1. Hoppas ni får veta vad det är på fredag då och att det går att hjälpa liksom.. Sen är du ingen dålig mamma för att du åker iväg, snarare blir du nog en bättre mamma när du får lite egentid faktiskt.

 2. egentid behöver alla… Kul för Neo att komma iväg också ju 🙂 Men jag förstår hur du känner

 3. Elin skriver:

  Att ni åker iväg är nog precis vad som behövs. Egentligen. Jag förstår precis din oro men hoppas att ni ändå kan slappna av lite. Man behöver ladda batterierna!

  Stor kram till hela familjen inför kommande besked, bra som dåligt.

  /Molls mamma

 4. camillarenz skriver:

  Neo behöver nog komma bort från er ibland med skall du se, och bara få all uppmärksamhet bus och lek! Skönt det är lite bättre, han har ju lärt sig så mkt det senaste så låter inte omöjligt att det blivit för mycket för honom.

 5. Skalmans mamma skriver:

  Hoppas att ni haft det riktigt bra i Malmö och att ni kunnat slappna av och njuta lite!
  Kramar M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s