2 inhalationsfria dar

Publicerat: 8 juni, 2011 i Förkyldningsastma, Läkarbesök/undersökningar

Nu när det känns som värmen har kommit för stanna i alla fall ett litet slag så började vi trappa ner på inhalationerna. Han har haft en inhalation med seretide och en med pulmicort morgon och kväll. Seretiden är som ventoline snabbverkande fast skillnaden mellan ventolinet och seretiden är att ventolinet håller max3-4 timmar medan seretiden håller 12 timmar. Den har fungerat väldigt bra. Trappade ner på seretiden och det gick bra sen nu 2 dar tillbaka har vi även tagit bort den förebyggande medicinen pulmicort och även de har gått bra. Nu har han visserligen bara varit inhaltionsfri 2 dar men vi hoppas att sommaruppehållet är här för att stanna. Möjligtvis lite rossel denna morgon men annars har vi inte märkt nått. När hösten är på väg så börjar rosslet igen precis enligt tidsschemat. Hoppas dock att det dröjer läänge innan vi är där.

2 besök på sjukhus, ortopeden för utprovning av skenorna och en ögonkontroll, lyckligtvis på samma dag, men sen hoppas vi att det kanske kan vara uppehåll även där över sommaren.

Hoppas att dessa manicker och mediciner kan stå in plockade en lång tid framöver…

Annonser
kommentarer
  1. Sara skriver:

    Samma som medeciner vi har till Elina önskar med att vi kunde lägga undan lite men ep medecinen gör henne slemig jobbigt o höra på. Hoppas allt är bra med er ? Kramar

  2. Skönt att sluta om så för en kort stund.

  3. Åh måste ju vara underbart för honom att slippa ett tag 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s