Inskolningen är i full gång!

Publicerat: 4 september, 2011 i Förskola

Nu har det börjat och starten gick i fredags kl 09. Vi mjuk startade lite smått med 2 timmar. Vi var med på sångstunden och neo shakade loss precis som de andra barnen. Inga frågor från barnen än men jag antar att de kommer men i fredags var han en i gänget vilket känns helt fantastiskt. Efter sångstunden var de fruktstund dock så har inte Neos mixer kommit till förskolan än men när den gör de så blir vi kvar även över lunch för att äta med de andra barnen. Vi var ute och lekte och prinsen gick och gick och gick. Det som lockade lite mer var den nya vattenbanan.

Resursen Carina är toppen och väldigt lätt att ha att göra med och de resterade fröknarna är riktigt bra. Det märktes på slutet att han var lite trött så då begav vi oss hemåt. Över lag en riktigt bra dag förutom att försäkringskassan sänkte mitt humör rejält när de ringde.  Jag kontaktade dem för 1 månad sen ang dagis och på nått sätt så vart min anmälan bort glömd. Vi gick igenom lite av Neos diagnoser osv. Helt befängt att ta detta över telefonen för det finns inget chans att man hinner få med allt. Sänker dom vårt vårdbidrag för dessa fjuttiga timmar så tänker vi överklaga. Detta ligger och gör sig påmind i bakhuvudet hela tiden, fy jag blir tokig!

Förövrigt så har vi betat av oxhälja. Neo fick en fin smurf ballong, åka parisehjul och fick sig även ett fodrat regnställ som kommer bli bra till dagis. Det gäller att tänka till vad som är bra att ha och imorgon blir det gummistövel jakt. Antar att det inte bli det lättaste eftersom skenorna även ska få plats i dem. Lite hus skrap och hustvätt har hunnits med så nu ska det torka, grundmålas och sen målas.

Imorgon går andra inskolningsdagen av stapeln och det känns som om detta kommer bli bra. Härlig känsla i magen. Många om och men försvinner sakta men säkert…

Annonser
kommentarer
  1. Madde skriver:

    Vad kul att det gick bra på dagiset! Kan tänka mig att Minna och Neo kommer leka mycket med vattnet tillsammans, det är hennes favorit oxå. Han kommer lära sig massor, så var beredd på nya grejer =)

  2. Härligt att det gick så bra 🙂 Gummistövlar finns jättebra fodrade på maxi =)

  3. Angelica skriver:

    Vad bra att Neo trivs! Hur gick det att lämna honom själv? Klarade du av det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s