Sondfri i 2 månader!

Publicerat: 12 oktober, 2011 i Framsteg, Mirakel sker varje dag, Sondmating/knapp/matträning
Etiketter:,

Kan ni förstå? Knappt så jag kan det om jag ska vara ärlig. Men sanningen är att idag har Neo varit sondfri i 2 månader. Våran stora kille äter fast föda. Klarar av lite bitar men fortfarande får han kväljningar om det blir för mycket så vi mixar fortfarande. Men allt han får slinker ner utan problem förutom på dagis då han knappt äter nått alls. Vikten har gått uppåt så vi vet att han får i sig det han behöver.

Vardagen bara rusar fram och ännu snabbare tycker jag att de går nu när han går på dagis. Neos vagn är härmed lagad. Nya hjul och nya bromsar, känns skönt. Gummistövlarna vi köpte som vi lämnad in till ortopeden för dragkedja har kommit och de är super. Nu väntar vi på vinterskorna och sneekersen. Inväntar fortfarande svar om hur det blir med vårat vårdbidrag och känner att denna väntan sakta äter upp mig. Varje dag slår hjärtat extra fort när jag blickar ner i brevlådan för att se om vi fått ett brev där det står försäkringskassan på.

I lördags sov Neo hos sin farmor och farfar medan jag och tony gick ut på fest. Kan säga att det var längesedan som jag hade de så roligt så kvällen var riktigt lyckad. Att släppa lite på alla måsten, alla tankar och allt jobb och bara få vara är få förunnat. Denna mamma har även hunnit gå till frisören och kapat av lite hår vilket var så välbehövligt. Jag förstår inte varför jag inte tar mig tid till att unna mig själv lite saker då och då utan att få dåligt samvete….

Annonser
kommentarer
 1. Zandra skriver:

  Åh stora duktiga killen. Måste ju kännas helt fantastisk att det går så bra med den vanliga maten =)
  Vad kul att du och mannen passade på att roa er lite, man behöver vara lite för sig själv också så man kommer ihåg varför man älskar varandra =)…och fantastiskt att du passade på att una dig ett besök till frissan!
  Massa kramar ❤

 2. Duktiga Neo!! Duktiga du med som kan njuta av lite egentid för det behöver man verkligen då och då som mamma 🙂

 3. Vad roligt att det går så bra med maten!! =)

 4. Linn med Milia skriver:

  Så jäkla kul att läsa! 🙂 duktig pojk!! Antar att det är kul att laga mat till han och prova lite olika smaker för att se vad han gillar 🙂

 5. Åh vad kul att kunna sitta allihop och äta vanlig mat :D. Jag är också dålig på att unna mig eget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s