Julbakning och sjukhusbesök

Publicerat: 12 december, 2011 i Hjälpmedel, Läkarbesök/undersökningar, Vardagliga ting
Etiketter:,

Här hemma har vi haft lite julstök minsann. Neo och jag har bakat, lussekatter, pepparkakor, kardemumma drömmar och lakrits knäck allt med lyckat resultat.

Pepparkaksbaket var de som prinsen tyckte var mest roligt. Det hann bli 2 st pepparkakshjärtan innan han tröttnade ;).

Baka baka lite kaka.

Dagarna rullar på, kan inte förstå att det redan snart är jul. Känner att min julkänsla är som bortblåst och vart i hela friden är snön?. Jag väntar och väntar och sen när den väl kommer blir det plusgrader.

Idag var det menat att vi skulle på lucia firande på dagis men Neo och pappa somnade gott i varandras famnar. Hade inte mage att väcka dem. Neo har varit lite hängig på sistone och som vanligt kom tankarna om ep eller shunt krångel men sen när febern smög sig fram i lördags så vart jag lugn. Iom detta så har han blivit väldigt bökig med maten sp lunch målet. Jag överväger att sonda det målet för jag vill inte sitta och trycka i honom samtidigt vill vi inte ha sondning som ett alternativ.

Imorgon bär det av till Karlstad för 4 saker i ett möte. Ny ortos, provning av ny vagn, provning av rullstol och så ska vi byta ut Neos bänk här hemma mot en lite mindre som vi ska i hallen. Den ska underlätta på och av klädning. Sen förhoppningsvis så ska vi hinna med några julklappsköp till prinsen.

Annonser
kommentarer
  1. Susanne Bolgakov skriver:

    Hej på er! Det var längesedan jag läste och skrev till er. Ser att det knallar på i allafall för er också. Levi har också fått en påklädningspall. Han gillar den + att alla bröder och deras kompisar använder den flitigt också. 🙂 Hur ofta provar ni ut nya ortroser? Levi fick ju sina i september och nu klagar han på ont i benen. Har frågat sjukgymnast och hon trodde att han går så mycket nu att han har träningsvärk. Vi har fått tid att åka till Knoppaliden utanför Skövde, ett habiliteringscenter där vi ska bo i 10 dagar. Har ni varit på något sådant? De ska se Levi hur han fungerar på dagarna och nätterna och se vad de kan hjälpa oss med som kan underlätta för Levi. Hoppas det blir bra. Känns konstigt att lämna de andra tre hemma bara. Ha det gott. Jag tänker på er. Kram Susanne/Levi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s