v 20

Publicerat: 25 mars, 2012 i Bilder, Gravid med nr 2

Jag trodde när jag blev gravid att det skulle spruta ut inlägg här på bloggen men det har snarare blivit tvärt om. Missförstå mig inte nu detta barn är sååå önskat och välkommet och något som tagit oss flera år så det är inget som bara kommit nu. Jag tror det är mycket rädsla som håller mig tillbaka för tänk om det inte skulle gå vägen!?

Kan för det första säga att jag njuter inte alls på samma sätt som jag gjorde när jag väntade Neo. Det är inte riktigt den där superjobbiga oron som har kommit än heller men jag tror den snart kommer att dyka upp. Igår gick jag in i v 20 så ca 10 veckor framåt kommer nog kännas väldigt tuffa. Man försöker inte tänka på det men det sitter och maler på där inne i huvudet vare sig jag vill det eller ej.

Som sagt igår fick jag in i v 20 så fram tills nu så har det gått väldigt fort men det är så mycket runt omkring som upptar min tid så man tänker inte lika mycket som jag gjorde när jag  väntade Neo.Från v 6 till v 16 har det känts som en enda lång magsjuka med kräkningar 1-6 gr per dag och illamående dygnet runt. Så jag och spyhinken har varit bästa polare. Nu har det tack och lov gett sig men de kommer dar jag kräks men inte alls lika ofta längre. Förutom illamåendet har jag mått bra. Inga andra krämpor.

Började känna rörelser från den lille i v 15 och tony kände med handen på magen en vecka senare. Denna lille är mycket lugnare än vad neo var för då var de full rulle hela tiden. Jag fullkomligt älskar att känna den lille böka omkring där inne♥

Jag tror på en pojk till och Tony tror en tjej så det ska bli spännande att se. Imorgon ska vi på rutin ultraljud och vi ska inte ta reda på kön även om de kliar lite i fingrarna på mig men de får bli en överraskning precis som med Neo. Imorgon har vi även fått en tid till specialist mödravården för ett möte, antar att de är lite planering med uppföljningar osv.

Slänger i en magbild från idag (19+1) för de har jag inte heller varit så generös med. Tycker de fortfarande är jobbigt att se magbilderna med Neo så där har vi förklaringen varför jag nästan inte tagit några. Den där jäkla rädslan igen…

Annonser
kommentarer
 1. Sandra skriver:

  de kommer säkert gå jättebra och 10 veckor går fort, tiden bara springer iväg! jättefin mage o jag gissar på en tjej 🙂 kramis

 2. elin allbrink skriver:

  Vilken fin mage du har Marie!
  De närmaste 10 veckorna kommer säkert att kännas jättelånga, men det kommer att gå bra ska du se.
  Jag gissar oxå på en liten tjej den här gången =)
  ( mest pga ditt illamående, men jag gissade totalt fel på våran Doris, och då har jag ändå varit med om både tjej och killgraviditeter, så jag vet att det bara är dumt att gissa)
  Lycka till med både Neo och den lille i magen.
  Kram Elin

 3. emma skriver:

  Vad magen växer!! Vad fin du är, Marie! 🙂

 4. Madde skriver:

  Klart de går bra, men jag förstår din oro.
  Jag önskar att jag hade varit bättre på att hälsa på er, saknar våra pratstunder och fniss mitt uppe i vår kaotiska vardag. Det hjälpte mig oerhört att få ha dig som vän på 10:an, tyckte alltid att ni var så duktiga och kunniga. Medan man svävade mellan hopp och förtvivlan fanns vi ändå där och kunde skratta lite.
  Tack för det GOASTE MARIE!
  Puss

 5. Förstår din oro! Håller fingrar och tår för er alla!

 6. Christel skriver:

  Vilken go mage! Kan förstå din oro och det där med att titta på bilder på ”gamla” magen, usch! Men våra barn lever och ger oss tiofaldig kärlek tillbaka!

  Allt kommer gå fint!

  Kram

 7. Denna gången ska det bara gå bra, det bara är så! Och du har en jättefin liten mage till tösen där inne hihi 🙂

 8. åh vilken fin mage du har! Jag tror på liten flicka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s