Blogg rekomendation

Publicerat: 30 april, 2012 i Tips

Tänkte ta och rekomendera en blogg.

”Hej! Vi heter Tyra och Berfin. Tyra är 13 år och Berfin är 12 år. Vi har en CP-skada. Vi skriver lite om våra dagar, vårat handikapp och så. Hoppas ni gillar vår blogg och att ni stannar kvar och läser den :)”

Tycker de är ett bra initiativ av tjejerna!

Kika gärna in här http://tyrfina.blogg.se

Annonser
kommentarer
 1. Elin skriver:

  Heej! TACK för din kommentar, dina ord värmer alltid lite speciellare än någon annans ! Vi förstår på ett annat sätt, föräldrar till barn som varit / är svårt sjuka och minst sagt kämpat för att få finnas här med oss, har en ett annan förståelse än vad någon annan kan ha.. Spelar ingen roll att situationerna (för oss) är helt annorlunda, våra små har, oavsett sjukdom, vart med om ett helvete både en och flera gånger…
  Våra prinsar har en styrka som inte går att beskrivs, o förundras fortfarande hur det får plats så mycket styrka och mod i såna små kroppar :,)

  Blir så berörd av detta inlägg (har vart så JÄVLA mycket hos oss en tid nu att jag inte haft en minut över till att läsa bloggar.. Men nu TOG jag mig tid att läsa.. O herregud vad jag förstår din känsla, som du skrev till mig, att det tog er flera år innan ni vågade, ni har ju helt andra erfarenheter än vad vi har o graviditeten i säg kommer ju för mig inte vara alls såhär känslomässigt jobbig som den SÅKLART är för dig.. Men jag kan ju trots det verkligen förstå exakt hur du menar.. Går ju själv med alla dessa ”orättvisa” tankarna dagligen, o då har du dessutom oro för att inte din graviditet ska fullföljas, herregud….. Är bara SÅ imponerad av dig !!

  Neo kommer bli en underbar storebror ! Han kommer ge så mycket mer än ett ”vanligt” syskon kunnat ge ! ❤
  O nej, han fick inte chansen att få den start, som förmodligen nya livet kommer få, men då hade han heller inte varit den underbara pojk han är idag ❤

  Massa kramar !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s