Massa sjukhustider

Publicerat: 23 maj, 2012 i Förkyldningsastma, Läkarbesök/undersökningar, Läpp-käk-gom spalt

Sjukhustider börjar sakta men säkert droppa in nu. Som alltid innan sommaren drar igång på allvar, samma visa varje år och som alltid på helt olika dagar. Visserligen skönt att ha allt avklarat innan semestrarna börjar.

Handkirurg, allergimottagning, ny arbetsplan ska planeras, LKG konferens (läpp käk gomm) och ett ortopedbesök. Har med stor säkerhet glömt något mer.

Handkirurg är det uppföljning av neos vänsterhand med bl.a. Stramhet och hur handens/armens utveckling har artat sig.

Uppföljning på allergimottagningen av neos astma och hans mediciner. Trappat ner på flutiden och i natt vaknade han en gång vilket han inte brukar plus att han var rosslig och hostig i morse. Så vi får se vart det tar vägen.

Ny arbetsplan för neo. Vad vi ska sätta upp som rimliga mål och planera ca ett år framåt. Viktigt möte med massa Hab personal.

Slutet på maj blir de en heldag i Örebro för en LKG konferens. Först tandröntgen ( hur det nu ska gå till) sen till specialisttandläkare och därefter ska vi träffa neos underbara plastikkirurg Malin. Planering om hur allt ska läggas upp och mängder med information skulle jag tippa på. För övrigt så tror jag har skrivit att neo bara fått 19 tänder ist för 20 som man vanligtvis ska ha iom att han har sin käkspalt. Men för några månader sen jag såg jag nått vitt när vi busade på golvet och såg då att tand nr 20 har kikat fram. Den växer som tur är inte helt galet snett så det ska skava och de är jag tacksam för.

Ortopedbesöket tror jag innebär nya skenor till fossingarna. De han har nu börjar bli för korta på längden plus att kanter har börjat skava på fötterna så han får röda märken efter en heldag med dem på. Sen kan jag helt ärligt säga att i sommar kommer vi fuska lite med dem för ni kan ju tänka er själva med tjocka strumpor, plastskenor och skor när det är 25 grader ute. Är som gjort för att värmeutslagen ska blomma fram och det gäller även ortosen som han har på natten.

Ja gott folk det var väl de stora hela, har säkert missat nått i vanlig ordning…

Annonser
kommentarer
  1. Elin skriver:

    Herregud vad ni är duktiga !
    Älskar verkligen att läsa din blogg o är så tacksam att du delar med dig av ert liv ! Lycka till med alla möten o glöm aldrig att ni har en helt otroligt stark o duktig kille som orkar genomgå allt detta med alla olika människor o undersökningar hit och dit ! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s