Nu har vår vanliga vardag intagit sig igen

Publicerat: 13 augusti, 2012 i Förskola, Hjälpmedel, Läkarbesök/undersökningar

Nu har den vanliga vardagen intagit sig igen.

Neo har börjat på förskolan igen efter 4 veckors sommarledigt. Har varit så mysigt att ha honom hemma men samtidigt såklart mer krävande, de där 15 timmarna i veckan på förskolan avlastar faktiskt en hel del. Sen märks det på Neo att han verkligen älskar att vara där med och får göra av med massa energi.

Har även blivit en ny resurs (igen) inne på den tredje nu. Jag fick träffa henne idag och hon verkar toppen. Ni vet det där första intrycket man brukar få av en ny människa visade bara positivt idag. Som ni vet så brukar Neos ätprestationer inte vara av de bästa slag på förskolan men idag hade han ätit upp allt (tillfällighet eller ej vem vet). Gunilla (nya resursen) sa att de var lite tråklande men att de gick till slut, är det nått som herrn verkligen behöver är en bestämd människa vid sin sida för han vet verkligen hur han ska testa människor.

Även något som ingår i vår vardag är sjukhus besök och vi har hunnit betat av ett sådant förra veckan. Det var ett standard besök fast inte hos vår läkare i vanlig ordning. Men allt var fint. Tog upp parkeringstillstånd, ansökan om bilstöd, blöjor, ögontid och ett toalett hjälpmedel. Parkeringstillståndet är nu godkänt vi ska bara skicka in en bild på Neo till tillståndet, läkarintyg om bilstöd inkom idag, ny ögontid har vi fått och likaså blöjor hemskickade i strl som passar. (När man fyllt 5 har man rätt till gratis blöjor+att vi ska få skydd till sängen). Även toaletthjälp har beställts så det var verkligen snabba bud med allt som oftast inte tillhör vanligheterna så det är vi tacksamma för. Vikt och längd togs också ca 27 kg och 115 cm lång. Vi har en stor kille!

Och nej, ingen bebis har kommit än! 😉

Annonser
kommentarer
  1. Zarah skriver:

    Då är våra Neosar nästan lika stora. Min väger 30 kg och är 113 cm lång 🙂

    Snart är det BF!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s