Nya saker varje dag!

Publicerat: 15 oktober, 2012 i Alvin, Framsteg, Kärlek, Neo

Dagarna de bara rullar på. Fullkomligt älskar att vara 2 barns mamma men givetvis är det även påfrestande. Har varit själv lite då och då med båda barnen. Då tänker ni säkert men de är väl inga problem men det är inte helt enkelt med ett barn som konstant behöver tillsyn ni som inte har träffat Neo kan nog inte riktigt förstå. Men vi börjar komma in i den rutinen också tillslut. Men är väldigt tacksam för de 52 h assistans som vi har i veckan.

Det känns som om de händer något nytt varje dag med Alvin. Han har nu börjat le och även lite tendens till joller. Han är så fokuserad när man pratar med honom eller när han får syn på något som han verkligen tycker om. Allt går så fruktansvärt fort!

Amningen fungerar så mycket bättre nu. I början tyckte jag det var oerhört påfrestande när han ville ligga vid bröstet i princip dygnet runt men även där har vi nu kommit in i rutin. Han äter ca 3-4 timmars mellan rum på dagen. Vid kl 23 äter han och sen kan de går 4-5 h innan han är hungrig igen. Men efter de blir det varannan timme för att ta ikapp känns de som. Men de där timmarna gör oerhört mycket för min sömn. Har planer på att helamma tills iaf minst 6 månader om han är nöjd med det såklart.

Han har fortfarande en skrikperiod på några timmar på kvällen och vi kör fortfarande på med sempers magdroppar men jag känner mig ibland tveksam om det är magen som bökar. Han har även blivit mer rörlig i sina rörelser och använder verkligen hela kroppen när han är glad/ledsen.

Mina underbara kämpar på lite olika vis. Jag älskar er över allt annat!

Annonser
kommentarer
 1. Angelica skriver:

  Jag tycker att jag kommenterar din blogg då och då, men jag kan inte se dem. Godkänner du dem inte eller ramlar de bort? testat att köra både sempers magdroppar och minifom? Mys med joller!

 2. Lotta skriver:

  Förstår det måste vara tufft!

 3. Madde skriver:

  Ni är sååå duktiga och ni kämpar på.
  Va skönt att amningen fungerar för det är ju lättare att ”ha maten med sig”, än att värma flaskor. Även om det också fungerar och ger papporna mer ”bandstärkning” 😛
  Ja alla sätt är väl bra?

  Lider med Alvin och er med den lilla magen som gör ont 😦
  Vi hoppas det går över snart.

  Krama och pussa dina godingar från oss, så hoppas jag att vi ses snart.
  :-*

 4. Angelica skriver:

  Jag har alltid haft svårt att kommentera. Antingen så tror jag sidan kraschar när jag försöker, den laddas om och så är allt jag skrivit borta, ibland går det inte kommentera just de inlägget så jag får kommentera ett annat inlägg osv.
  Angående skrikandet. Endel bebisar är känsliga för dagens alla intryck och ”sorterar” dem på kvällen=massa skrik, testa att med dov belysning, lägg gärna en tunn filt för ögonen.
  Annars är ju puppmjölken väldigt tunn på kvällarna, testat att pumpa ut under dagen och koppmata på kvällen för att se om det är hunger? Men de där med puppmatningen kan du nog mer än mig!
  Extremt vilda spekulationer från min sida! Hoppas han kommer till ro snart, vad det nu än är som gnager….

 5. De små gullefisarna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s