Uppdatering nr 2

Publicerat: 12 november, 2012 i Läkarbesök/undersökningar, Neo

Dagarna rullar på.

Neo har blivit piggare och vi uppfattar de som om han inte har alls lika ont längre.Sänkan har pendlat upp och ner hela tiden. Den var nere på 186 och dagen efter var den 225 och dagen efter de låg den på 190. Febern har inte passerat 38 graders strecket nu på flera dagar så vi hoppas innerligt att det kommer fortsätta hålla sig så. Stora doser antibiotika var sjätte timme har gjort att hans mage varit ur balans och hela rumpan har varit skinnflådd på honom men även de börjar bli bättre. Maten hade kommit igång bra tills nätterna började krångla.

De har fullkomligt tryckt i honom massa dropp bla annat för att skölja igenom njurarna och hålla de igång dem och även missförstånd att läkarna trott att han kissat betydligt mindre än va han har gjort pga av alla blöjor inte har vägts och skrivits upp. Det har resulterats i att man en natt fick byta blöja varannan timme hela natten på honom för att inte kissat igenom. Igår eller förrgår hade han kissat hela 2 liter på ett dygn.

Fredag, lördag och söndag fick jag och Alvin ett rum på patienthotellet så vi har spenderat hela helgen där. Dock blev de inte så mycket tid att bara umgås då Alvin skriker i princip hela tiden. Det resulterar i en stressad Neo och även mamma och pappa.Men de har varit roligt att få ha familjen samlad för en stund. Vi har vandrat i de evighetslånga längorna i kulverten, skrattat,busat, lekt och myst för fulla muggar.

I lördags började Neos CVK böka. Det gick inte att ta prover ur den varken på lördagen eller söndagen och iom att det ska tas prover varje dag så är att sticka honom varje gång verkligen inte ett alternativ så idag (måndag) har Neo blivit sövd, sövning nr 6 på 2 veckor, ytterligare en gång för att byta ut CVK:n till en större. I skrivandets stund så ligger han på uppvaket och sover väldigt tungt än. Nu hoppas vi innerligt att de där jäkla CVK:n ska fungera igen. Ska även bli intressant att se vart sänkan hamnar på idag då det inte tagit någon på 2 dar iom att CVK:n inte velat samarbeta!

Annonser
kommentarer
 1. Lotta skriver:

  Vad skönt att det går åt rätt håll!

 2. Monica skriver:

  Tappra Neo, vad du får stå ut med mycket!

 3. Linn skriver:

  Skönt att febern är lägre! Synd att sänkan inte ger med sig, eller kommer den vara högre än vanligt länge? Du skrev ju att de kunde ta flera veckor innan han blev helt frisk så kanske kommer inte sänkan gå ner mot noll än på ett tag?
  Mysigt att ni fått spendera helgen tillsammans hela familjen, jag vet hur hemskt det är att bara få vara med ett av sina barn 😦
  Minns även hur ledsen jag blev när vi försökte vara allihopa på sjukhuset men de bara blev kaos och stress 😦

  När de tar crp behöver de väl inga vidare mängder med blod så de räcker väl med ett kapillärt stick?
  Kanske är onödigt att skrämma honom mer om det inte är nödvändigt :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s