Magnetkameraröntgen

Publicerat: 19 december, 2012 i Läkarbesök/undersökningar, Neo

Nu är det 3 veckor sedan som Neo blev utskriven från avd 12. Alla värden har sett bra ut så det är riktigt skönt. Idag var Neo och pappa på sjukhuset för ytterligare en blodprovstagning. Tack och lov så är det inte mycket blod som behövs så det räcker med stick i fingret. Hoppas att värden ser bra ut denna gång också men vi har inget som tyder på något annat.

Svampinfektionen börjar bli bättre men nu har han dock åkt på rejäla eksem som är torra och röda så efter ett samtal med Neos läkare så skrev han ut 2 st olika salvor som vi ska smörja med och se om det blir något bättre.

Ultraljudet på njurarna som gjordes för några veckor sedan visade normala njurar vilket var lite chockartat men ändå underbart. Dock så är ett ul inte 100 % så den 16 januari så ska det göras en magnet-kamera röntgen för att verkligen kolla ordentligt så att cystorna är borta och att allt ser bra ut innan vi sätter ut antibiotikan som han fortfarande får morgon och kväll. Vore mardröm om vi skulle ta bort antibiotikan och det fortfarande fanns kvar bakterier och hela skiten skulle ta om igen.

Neo mår som en prins. Glad och nöjd kille som inte har ont förutom besvär från sina eksem. Skrattar och ler som om allt aldrig hade hänt. Som jag alltid skriver ”Han har en styrka som inte är av denna värld” denna fantastiska underbara stora kille.

Nu ska vi bara njuta av all julstress och alla paket våra (tänk att jag kan skriva våra) underbara barn kommer att få på julafton och bara vara! Går inte att beskriva va galet härligt det känns!

Annonser
kommentarer
  1. Sandra skriver:

    så skönt att höra njurarna såg bra ut ! om de visar samma på magnetröntgen är han helt återställd då? Hoppas eksemen oxå blri bättre men väldigt skönt i höra att han mår bra o hoppas ni njuter av o vara samlade och får en jättemysig jul 🙂 det är ni värda! kraam

  2. Monica skriver:

    Skönt att höra att det gått bra! God Jul till hela familjen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s