Jul och nyår har passerat!

Publicerat: 4 januari, 2013 i Okategoriserade

Julen innehöll i vanlig ordning alldeles för mycket mat,godis och julklappar i överflöd. De flesta var till Neo och Alvin vilket inte var till nåns förvåning. Neos favorit var nog en hamster som man trycker på ryggen så rullar den iväg och gör massa olika läten. Skrattet kom ändå ifrån tårna. Lillprinsens favorit var nog bumbostolen han fick. Han avskyr att ligga ner och babysitern är inte heller till belåtenhet så den julklappen var perfekt.

Det tråkiga med jul är att allt bli för mycket för Neo. För mycket flängande, för mycket folk och för mycket intryck. Han kan inte bearbeta allt och natten till juldagen sov han riktigt orolig. Vaknade upp flera gånger och var jätteledsen. Vi måste nog börja säga stopp för Neos skull. Tyvärr bor vi inte så stort så de blir nog lite trångt att ha allt här hemma hos oss.

Juldagen fyllde syster yster 25 år så så då vart de ännu mer fika som om de inte var nog sen tidigare. Efter de bar det av till Storfors på juldagsmiddag hos Tonys mormor och morfar. Där passade Neo på att ta en 3 timmars tupplur vilket han verkligen behövde.

På nyår så överraskade Tony mig med en nyårsmiddag på maxim. Var så mysigt att få en liten stund tillsammans, bara han och jag. Att få äta i lugn och ro är en lyx. Kvällen spenderades hemma med Tonys föräldrar och Monika. Vi spelade spel och bjöd på lite hemgjort godis som gick hem hos alla. I vanlig ordning så vaknade Neo vid tolvslaget av alla j*vla raketer som gör honom så rädd. Men efter de lugnade ner sig ute och efter lite smek på ryggen av farfar så somnade han om igen.

Hoppas ni alla haft en mysig jul och nyårsafton!

P1000889

P1000903

Annonser
kommentarer
  1. Jenny skriver:

    Gott nytt år till er! Hoppas ni får vara friska och ha det bra!

  2. sara skriver:

    Var inte rädd o säga stop, det har vi fått göra för Elina är precis lika dan, är det för mycket folk hemma så är hon på sitt rum kommer inte ut förrän alla har gått.
    Så mysigt ni hade det, hoppas ni njöt varje minut av det oxså väll värda det är ni ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s