Tillbaka på förskolan

Publicerat: 15 januari, 2013 i Läkarbesök/undersökningar, Neo

Förra veckan så fick Neo äntligen komma tillbaka till förskolan igen då han varit borta drygt 2 månader. Behöver jag ens skriva att Neo sken upp som en sol när vi kom dit och då han fick se sina kompisar, fröknar och sin underbara resurs Gunilla igen.

Äntligen så börjar våran vardag så sakteligen börja rulla på så som den brukade innan Neo blev sjuk. Han äter fortfarande antibiotika. Utslagen som han hade är borta och likaså hans envetna svampinfektion som han drogs med under en längre tid. Tror Neo känner sig tryggare om nätterna för nu är det inte lika många vakna upp och vara ledsen episoder dom det var tidigare. Vi undrade vad de berodde på men kom ganska snabbt fram till att sjukhus vistelsen satt sina spår och gjort våran kille orolig. Men nu går allt åt rätt håll.

Imorgon är det dags för den där magnetkamerarönrgen som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Tidigt som tusan ska vi vara där. Neo ska sövas igen iom att den röntgen tar 1 h och då han måste ligga helt stilla. Sen är det andra förberedelser sp att kolla shunttrycket före och efter röntgen då den senast ställde om sig 2 hack.

Nu håller vi tummar och tår stenhårt för att de där cystorna är puts väck och att antibiotikan sätts ut. Men jag hoppas innerligt att läkarna är säkra för finns det minsta lilla tillstymmelse till bakterier kvar så kan allt börja om igen och det vill vi inte!

Annonser
kommentarer
  1. Becca skriver:

    Stor kram och lycka till från oss ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s