Bilstöd

Publicerat: 11 mars, 2013 i Alvin, Hjälpmedel, Neo

I fredags fick vi hem ett brev från försäkringskassan aviserat till Tony visserligen inget med det eftersom vi får otaliga brev i brevlådan från dem. Men det var ett bra brev som var lite extra positivt för omväxlings skull. Tony öppnade det när han kom hem och mötes av de underbara orden. Ni har blivit beviljade bilstöd på 60 000 kr. Så härligt! Nu inväntar vi en tid från trafikverket som vi ska träffa och den människan ska i sin tur bestämma om vi kommer få rätt till bilanpassning. Känns nervöst men hoppas vi kommer få de vi ansöker om. Så nu inleds billetandet på riktigt. Vi är lite inne på en ford smax så vi ska föröka få låna en och provköra och även lasta in allt som vi behöver och se om de får plats osv.

Dagarna rullar på och jag älskar det. Dock så har Neo åkt på en rejäl förkylning med massa hosta, slem och feber- Men tänk så härligt med en helt vanlig jäkla förkylning. Så idag fick han stanna hemma från förskolan så får vi se hur det blir i morgon men de känns tveksamt i nuläget att det blir någon förskola i morgon heller.

Har börjat ökat smakportionerna till Alvin och nu har jag börjat gjort egna med hjälp av en fantastiskt liten manick som vi fick i julklapp- En barnmixer som ångkokar och mixar. Vi hade en sådan till Neo när han var mindre men det gick sönder så i julas fick vi en ny. Inledde med potatis och broccoli pure och de älskade han. Även äppelpure har jag gjort och likaså där slukade han allt med hull och hår. Vi har en riktigt matfrisk kille och det mesta slinker ner utan problem. Tänkte försöka hinna göra sötpotatis och morotspure idag.

Just de 2 tänder är nu på g i underkäken så bajsblöjorna avlöser varandra men förutom de är det lugnt. Inget dregel och än så länge inge gnällig. Jag hoppas att det håller sig så och att han inte blir allt för påverkad utav det.

Annonser
kommentarer
  1. Sandra skriver:

    Vad skönt med bilstöd, och härligt med ny bil sen 🙂 hoppas bilanpassningen går lika bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s