Läkarbesök

Publicerat: 16 maj, 2013 i Läkarbesök/undersökningar

Nu var det faktiskt ett tag sedan vi var iväg på sjukhusrelaterat besök. Skönt tycker vi! Men idag var det dags för ett rutinbesök med läkare som vi brukar ha en gång i halvåret.

Det var logoped (en vikarie som vanligt), kurator och två läkare dock inte Neos läkare i vanlig ordning. Det är alltid olika vareviga gång. Det är så mycket rotation på folk och jag tror vi säkert är uppe i 7 olika sjukgymnaster som vi nästan aldrig ser. Dålig logopedkontakt ja listan kan göras väldigt lång. Vi har sagt till att vi är missnöjda med detta men det händer inte så mycket. Den ena, Per, tog bla hand om Alvin när han låg på NEO. Han kom tom ihåg Alvin och sa att Alvins blodvärde var de lägsta de i princip haft. Tänk va illa det kunde gått när man hörde honom säga detta. Ryser i hela kroppen.

Var mest frågor om Neos ep som i princip är obefintlig med medicinering. Vi är så otroligt tacksamma att Neo svarar så bra på medicinen som han gör. Vi ska iväg en morgon för att ta ett blodprov för att se koncentrationen av valoprat i blodet och sen även ta ett levervärde , levern kan ta ganska mycket stryk av medicinen tyvärr och sen även kolla buksportskörteln. Vi får hoppas att allt ligger på en bra nivå. Remiss till ögon är skickad för att kolla. Det kan vara bra och göra det för ögonen kan avslöja i ett tidigt skede om det är nått knas med shunten. Habiliteringen ska även göra ett besök på Neos förkola i juni. De brukar göra det kontinuerligt vilket känns väldigt bra och då skulle även logopeden med.

Lite allmänt prat om hur allt är, vikt längd och huvudomfång osv. Vi avslutade med ett snabbt samtal med kuratorn om bla annat Neos skolgång som jag varit så stressad över men som kan nu kan slappna av med. När jag vet att allt kommer att ordna sig. Jag älskar känslan som säger att det kommer bli bra! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s