Koncentrationssvårigheter

Publicerat: 16 juli, 2013 i Framsteg, Neo

Nu var det några veckor sedan men jag tänkte dela med mig utav något häftigt. Vet inte om jag skrivit så mycket om det här i bloggen men Neo har stora problem med koncentrationen. Det är nästan omöjligt att få honom att koncentrera sig någon längre tid på något och har svårt att vara fokuserad en lite längre tid vilket gör det mesta svårt.

De senaste födelsedagarna så har presentöppningarna lämnat över till oss (mamma och pappa) då Neo inte bryr sig och inte kan koncentrera sig. Men på 6 års kalaset så öppnade han (med hjälp av pappa) tre presenter själv. Det var ingen som tvingade honom för de fungerar aldrig utan det är helt och hållet på Neos villkor. Men han satt där i godan ro och faktiskt öppnade 3 paket. Det var så otroligt häftigt att se för det har aldrig hänt tidigare.  Ni vet ett sånt där ögonblick där ögonen tårfylls och hjärtat fylls med ännu mer kärlek och lycka. Hur det nu får plats vet jag inte då det redan är överfullt.

Var även väldigt bra för att Neo fick inte många leksaker utan han fick 3 st som han verkligen tyckte om. Mindre saker= lättare att ta in, det vill säga att det inte är lika jobbigt att fokusera. Så detta var det absolut bästa och roligaste på hela födelsedagen!

P1010773

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s