15 år tillsammans 

Publicerat: 29 maj, 2017 i Okategoriserade

15 år tillsammans. 1 år som gifta.

Fjärilarna fladdrar högfrekvent i hela kroppen så det känns som om jag ska lyfta och hjärtat bankar hårdare än hårdast. Om det skulle vara en möjlighet så skulle jag vilja ha din närvaro vid min sida livets alla sekunder och aldrig någonsin tröttna. 

Efter dessa år som gått så älskar jag dig bara mer för varje dag som passerar. Hur de nu ens är möjligt att kunna älska dig mer än vad jag redan gör.  Jag tycker det är häftigt att 15 år senare fortfarande känna sig nyförälskad. Att känna pirret i magen, som bubblande sockerdricka. Att känna den där saknaden att jag fortfarande skulle trotsa väder och vind för att cykla hem till dig som jag gjorde för 15 år sedan i spöregn bara för att jag saknade dig så innerligt. Inget har förändrats.

I dig har jag funnit min bästa vän. Den som jag vill leva hela mitt liv med och mer där till. Som den där låten ni vet ” I wanna live with you even When we are ghosts”.

Varje kärlekssång får mig att tänka på dig, på oss. På allt vi kämpat oss igenom ,tillsammans, och kommit ur fighterna starkare än någonsin. 

När orden ‘jag älskar dig’ inte räcker till, när de känns obetydliga med tanke på allt man känner i hjärteroten  så är det de där små sakerna i vardagen som visar vad kärlek är.  

När du är och handlar och köper med något som du vet att jag tycker om utan att jag har bett om det. Jag älskar att krypa upp i din varma famn och känna att inget i världen kan just i denna kan stund skada mig. När du lägger upp min mat fint på tallriken medan nu bara slänger på din. Jag älskar att du alltid vänder dig om för att se min reaktion när det är något roligt på tv:n. Jag älskar när du tar din gitarr och spelar våra sånger, dom som du själv har skrivit,  tårarna och gåshuden är då ett faktum. Jag älskar att titta på dig när du inte vet om att jag gör det och att hjärtat rusar kommer som ett brev på posten. Jag älskar att snosa på din hals och få dra in din doft den gör mig alldeles vimmelkantig. Jag älskar att du alltid kan få mig att skratta. Jag älskar alla pussar jag får på morgonen innan du åker till jobbet och dina tröjor som jag ligger och snosar på, som luktar dig, när jag sover ensam. Jag älskar när vi varit borta ifrån varandra ett tag och Ögonblicket då våra ögon möts igen, då är jag komplett.

Grattis på årsdagen och bröllopsdagen älskling och mer ska det bli. Tills vi är gamla och grå❤️.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s