Fira livet!

Publicerat: 9 juni, 2017 i Okategoriserade

Jag har ett väldigt starkt minne från tiden när vi låg på Neontalen i Karlstad. Vi pratade med några sköterskor om hur natten hade varit. När vi kom in i Neos rum så berättade sköterskan att så fort vi hade börjat prata hade Neos hjärtslag och satration stigit. Det mina kära vänner får ett föräldrahjärta att kämpa oavsett hur nedkörd botten man är. Han reagerade på våra röster, kände igen dem och blev glad. Det osynliga bandet finns där från den allra första stund. Ett band som aldrig kan brytas. Du och jag mot världen.

Jag satt och drömde mig bort i det minnet tidigare idag. Bandet är kvar. Starkaste än någonsin och här är vi snart 10 år senare. Kan ni förstå att Det har blivit år? Den första tiden i Neos liv så fick man ta minut för minut, timme för timme. Som senare blev dagar, veckor, månader och sedan något så underbart som år. 

Snart 10 år senare går denna fantastiske pojke ur 3:an. Till hösten är det mellanstadiet för hela slanten. Det är så stort för oss. Han kämpade sig kvar, han fick växa och gro och bli en skolpojke. Växa och gro till en oerhört vacker människa. Det är en enorm tacksamhet över det. Om vi hade vetat detta när vi fick ta minut för minut. Att denna lilla fågelunge en dag ska få börja skolan.

Jag stolt som en tupp. Stolt som en Neomamma bara kan vara. Så stolt så det känns som jag bokstavligt talat kan spricka. 

Det är något visst med sommarlov ändå. Det pirrar och sprakar i hela kroppen. När man själv var liten så gick man och väntade på de där sommarlovet och det pirrade i hela kroppen. Än idag så är det så men fokuset har skiftats. Nu är det för Neo och det står för liv. Fira livet!

Jag vet att det är många föräldrar som kämpar med hull och hår för att deras älskade barn ska få rätt till en bra skolgång. Gällande den biten så har vi aldrig behövt kämpat. Det har bara runnit på och vilken oerhörd lättnad och oerhörd glädje det är. Jag vet att jag har skrivit det fler gånger men det tål verkligen att upprepas, Neo har världens bästaste lärare. Han kunde helt ärligt, med handen på hjärtat, inte fått bättre. Som han har utvecklats tack vare dom. Dom har gjort allt och lite till. Underbara älskade människor, Tack! Tack för att ni har gjort detta möjligt för Neo. Tack tack tack❤️.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s